Backlog management og Agil kravhåndtering

Kravhåndtering er en udfordring i alle større projekter, og denne udfordring bliver ikke nødvendigvis mindre, når projektet anvender agile arbejdsformer.

Det er vores erfaring, at der ofte er meget at vinde ved forbedring af kravhåndteringen, da man på den måde opnår bedre koordinering mellem projektets interessenter, man tager udfordringerne tidligere og løbende – hvad enten det er i projekter eller agile release train (SAFe ART), og nedbringer usikkerhederne og dermed omkostningerne betydeligt.

Trods gode intentioner kan det i mange organisationer være svært at få samarbejdet om håndtering af kravene til at fungere effektivt mellem projektet og forretningsområderne. Det kan være svært at bevare overblikket over krav og forventninger, det kan være vanskeligt at se hvem, der har det overordnede ansvar og ofte er kravarbejdet i hård konkurrence med alle de andre opgaver i projektet.

Vi tilbyder hjælp og støtte skræddersyet til din organisations behov i form af kurser, coaching, mentorering, etc.

Kurser

For os er succeskriteriet for et kursus, det nye I kan lykkes med, når I kommer hjem. Vores kurser tager derfor udgangspunkt i eksempler fra jeres egen hverdag, vi benytter en involverende undervisningsform, der skaber sparring med de andre deltagere, og I får en konkret handleplan med hjem. Vi har desuden kurser, der henvender sig tll alle erfaringsniveauer, f.eks.:

Konsulentbistand

Vi ved det oftest kan være mest effektivt af få hjælp direkte, hvor arbejdet udføres. Derfor tilbyder vi coaching, mentorering og kompetenceudvikling til alle dem, der arbejder med krav i projektet.

Artikler og konferenceindlæg

\r