Vores samarbejdspartnere

Her kan du finde de virksomheder og konsulenter vi samarbejder med

bragh &co


v/ Kirsten Bragh

Bragh & Co har mange års erfaring med forandringsledelse,  strategisk HR & kommunikation,  uddannelse & lederprogrammer,  supervision/learningteams,  proceskonsultation &facilitering, strukturerede krisesamtaler, coaching/konsultation, samt action learning baserede udviklingsforløb.

EC2Act


v/Majbritt Højgaard

Undervisning, visualisering, procesdesign og ledelse af processer og forandringer

p-projektledelse


v/Poul Fischer

Jeg er en stærk seniorprojektleder og forretningskonsulent med mere end 25 års erfaring fra den finansielle sektor (Liv&Pension, Forsikring og Bank).

Jeg arbejder kompetent og professionelt med projektstyring, projektledelse, risikohåndtering, Change Management og forretningsmæssig implementering i forbindelse med IT-systemudviklingsprojekter.

Jeg arbejder gerne efter agile metoder, som f.eks. Scrum/Lean/Kanban, og andre iterativt  baserede metoder, som f.eks. UP.  Jeg behersker også traditionelle udviklingsmetoder.

Jeg arbejder med et godt blik for både teknisk og organisatorisk implementering af de udviklede løsninger – på alle niveauer i organisationen.

Jeg hjælper dig meget gerne med at få fremdrift på dine projekter, således at du kan koncentrere dig om den strategiske udvikling af din forretning og organisation.

visionpool


v/ Villads Keiding

Visionpool® er et generisk procesredskab, der bringer skjult viden frem i det åbne, skaber et fælles sprog og en fælles forståelse. 

Visionpool®  hjælper teams og grupper med at håndterer relationer, interesser og komplekse faglige krav, giver maksimal involvering i forandringsprocesser og inddrage alle i at skabe resultater - hurtigt.

 

adaptive business consulting


v/Bent Simonsen

Experienced Method &Process Consultant

 

\r