SAFE® Kurser og Certificering 

Bliv certificeret i det agile rammeværk ’Scaled Agile Framework’, og lær at anvende din viden til at understøtte en agil skalering af din organisation.

Scaled Agile Framework (SAFe) adresserer de udfordringer, store virksomheder oplever med at håndtere de stadig stigende krav til hurtigt at kunne omstille sig i en omverden i hastig forandring. Vi oplever stor og stigende interesse for SAFe som rammeværk til agil skalering. Mere end 100.000 personer er på verdensplan certificerede inden for SAFe og de har medvirket til at gennemføre hundredvis af succesfulde agile transformationer.

Gennem vores SAFe kurser og rådgivning vil du få forståelse for SAFe’s principper og praktikker og hvordan du sætter dem i spil i praksis. Du bliver rustet til at bidrage til den fortsatte implementering af SAFe i din organisation, og i stand til at varetage det daglige arbejde på team-, program- og portefølje niveau, så I hurtigere kan udvikle og levere værdifulde løsninger. Du bliver introduceret til:

… og meget mere.

 

Se den seneste visuelle version (4.5) af SAFe rammeværket på: http://www.scaledagileframework.com

Det tilbyder vi

Vores konsulenter er alle SAFe certificerede og kan forberede dig til at tage certificering i:

Vi skræddersyer også inspirationsoplæg og kursusforløb til din virksomhed med udgangspunkt i jeres konkrete behov.

I samarbejde med Dansk IT afholder vi flere gange årligt kurset Leading SAFe 4.5. Se de kommende datoer og tilmeld dig her.

Da SAFe er ét af mange agile rammeværk, tilbyder vi også skræddersyede kurser, der kan give dig et indblik i de forskellige rammeværks fordele og ulemper, så det bliver lettere for din organisation at vælge, hvilket rammeværk I med fordel kan læne jer op ad.

Kontakt os for at høre mere.

Få mere inspiration til at skalere agilitet i organisationer på vores side ”Agil Transformation”, og i vores debatartikel ”The scaling challenge of agile”.

Vi ser frem til at høre fra dig.