Vores samarbejdspartnere

Her kan du finde de virksomheder og konsulenter vi samarbejder med

futurum it


v/ Annette Ibsen

"Virksomheder skal i dag fungere i en meget dynamisk og foranderlig verden og derfor er det vigtigt for en forretning at den teknologiske del kan følge denne omskiftelighed. Vi må derfor tænke strategisk sammenhæng på en ny og mere agil måde som understøtter denne foranderlighed 

Futurum IT tilbyder højt specialiseret konsulent bistand i forbindelse med strategisk analyse, udvikling og implementering af ny teknologi med øget værdiskabelse som grundlæggende parameter. Vores ydelser er baseret på mere end 20 års erfaring inden for business og it alignment. Vi fokusere på at udføre opgaven på en måde så resultatet er umiddelbart anvendeligt for en virksomhed."

bragh & co


v/ Kirsten Bragh

Bragh & Co har mange års erfaring med forandringsledelse,  strategisk HR & kommunikation,  uddannelse & lederprogrammer,  supervision/learningteams,  proceskonsultation & facilitering, strukturerede krisesamtaler, coaching/konsultation, samt action learning baserede udviklingsforløb.

p-projektledelse


v/Poul Fischer

Jeg er en stærk seniorprojektleder og forretningskonsulent med mere end 25 års erfaring fra den finansielle sektor (Liv&Pension, Forsikring og Bank).

Jeg arbejder kompetent og professionelt med projektstyring, projektledelse, risikohåndtering, Change Management og forretningsmæssig implementering i forbindelse med IT-systemudviklingsprojekter.

Jeg arbejder gerne efter agile metoder, som f.eks. Scrum/Lean/Kanban, og andre iterativt  baserede metoder, som f.eks. UP.  Jeg behersker også traditionelle udviklingsmetoder.

Jeg arbejder med et godt blik for både teknisk og organisatorisk implementering af de udviklede løsninger – på alle niveauer i organisationen.

Jeg hjælper dig meget gerne med at få fremdrift på dine projekter, således at du kan koncentrere dig om den strategiske udvikling af din forretning og organisation.

ledergps


LederGPS® er et koncept og en virksomhed. Vi er særligt optagede af, sammen med ledere at skabe en proces, der inspirerer og motiverer den enkelte leder til at styrke lederskabet i deres organisation.

Vi arbejder i et forløb, der giver ledere en helhedsforståelse for sammenhængen imellem sig selv som person i lederrollen, organisationens udvikling og ambitionerne.

Vi anvender en række metoder med udgangspunkt i action learning principper, systemisk tænkning, anerkendende tilgange og procesredskabet Visionpool®.

visionpool


v/ Villads Keiding

Visionpool® er et generisk procesredskab, der bringer skjult viden frem i det åbne, skaber et fælles sprog og en fælles forståelse. 

Visionpool®  hjælper teams og grupper med at håndterer relationer,  interesser og komplekse faglige krav, giver maksimal involvering i forandringsprocesser og inddrage alle i at skabe resultater - hurtigt.

praqma


v/ Lars Kruse

At Praqma we have a range of different services, ranging from development of plain vanilla software, over software verification and continuous delivery assessment to tool support.

adaptive business consulting


v/Bent Simonsen

Experienced Method & Process Consultant

ifli


Institut For Ledelse og Innovation (IFLI) er en erhvervsdrivende forening, der drives af medlemmerne. IFLI fungerer som platform for private og offentlige ledere, der efterlyser ny praksisviden om ledelse, innovation, læring og organisation.

IFLI er et uafhængigt og tværfagligt institut, der udvikler og udbyder ny praksisviden om ledelse, innovation, læring og organisation på et højt kvalitativt niveau.