Visuel Ledelse med styringstavler

Et praktisk kursus i dynamisk opgavestyring for dig, der gerne vil have bedre tid, større effektivitet og mere konstruktiv dialog i hverdagen

[[[ <!--img src="../img/kursus_visuel_ledelse_stickywall.png"/--> <video controls="controls" width="640" height="360" poster="../img/kursus_visuel_ledelse_stickywall_video_poster_640x360.png"><source src="../downloads/kursus_visuel_ledelse_intro.mp4"  type="video/mp4"/><source src="../downloads/kursus_visuel_ledelse_intro.ogg"  type="video/ogg"/><source src="../downloads/kursus_visuel_ledelse_intro.webm"  type="video/webm"/>There seems to be a problem with playback of the video. We apologize for the inconvenience. The video is also available for direct download in <a href="../downloads/kursus_visuel_ledelse_intro.mp4">MP4</a>, <a href="../downloads/kursus_visuel_ledelse_intro.ogg">OGG</a>, or <a href="../downloads/kursus_visuel_ledelse_intro.webm">WebM</a> format.</video>]]]

Formål

På dette kursus lærer du at bruge forskellige typer af styringstavler – inspireret bl.a. af Scrum, kanban og lean – til at skabe et visuelt overblik for dig selv, dine kollegaer eller medarbejdere. Du lærer også at bruge visuel ledelse til at fastholde en konstruktiv, fremadrettet dialog om opgaver og fremdrift i en travl hverdag.

Visuel ledelse bidrager til:

Mål og udbytte

Efter kurset har du opnået følgende:

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle Jer, der ønsker at få bedre overblik over – og dialog om – udførelsen af de daglige opgaver, eller som ønsker at danne Jer et indledende overblik over visuel ledelse med styringstavler. Fokus er på at understøtte praktisk samarbejde i teams. Men de fleste af teknikkerne er lige så relevante for dig, der primært ønsker at øge din egen personlige effektivitet.

Forudsætninger

Grundlæggende kendskab til og evt. erfaringer med projektarbejde i teams er en fordel, men ikke påkrævet.

Form

Undervisningen sker som en vekselvirkning mellem oplæg fra underviser, praktisk afprøvning i simulationsspil og individuel og fælles refleksion.

Indhold

Varighed

1 dag

Tid og sted

Mandag den 9. februar 2015 kl. 9.00-16.30 i København.

Pris

DKK 4.350 ekskl. moms, inklusiv forplejning og kursusmateriale.

Underviser

Seniorkonsulent Ulrik H. Gade er ansvarlig for kurset. Ulrik har gennem mange år arbejdet med visuelle styringsmidler i forskellige typer af organisationer. Han har dyb indsigt i, hvordan og hvorfor visuel ledelse kan bruges til at skabe bedre ”flow” i opgaveafviklingen, og har fokus på, hvordan teams kan bruge styringstavler til at skabe og styre en konstruktiv, fremadrettet dialog. Ulrik er kandidat i kommunikation fra Roskilde Universitet (cand.comm.), og diplomuddannet proceskonsulent og coach.

Kontakt

Kontakt os på mail@agil-procesforbedring.dk for tilmelding eller yderligere information.