Avanceret kravstyring i praksis

Sæt dine erfaringer i spil sammen med andre erfarne kravansvarlige, og få succes med kravhåndtering i din organisation.

Vores kurser afholdes af højt kvalificerede undervisere, og alle kurser kan tilpasses jeres særlige behov.

Kurset holdes i samarbejde med Dansk IT

Formål

Har du allerede erfaring med modellering, specificering og håndtering af krav, og oplever du, at det kan være udfordrende, når ”virkeligheden rammer”?  Krav kan i praksis være meget omskiftelige og komplekse at håndtere. Så hvornår skal man holde fast på principper og guidelines, og hvornår skal man være pragmatisk?

På dette kursus lærer du at håndtere denne uforudsigelighed og kompleksitet ved, sammen med andre erfarne kravansvarlige, at udforske og afprøve videregående teknikker, kneb og tricks, så du kan sætte dem i spil i din egen praksis. 

Vi tager udgangspunkt i dine egne konkrete erfaringer og udfordringer fra enten igangværende eller afsluttede projekter.

Mål og udbytte:

Efter kurset vil du:

Målgruppe

Kurset er for dig, der har erfaringer med kravhåndtering og ønsker at udforske, hvordan du og din virksomhed bliver endnu bedre til at arbejde systematisk og struktureret med krav. Du vil gerne medvirke til at professionalisere kravarbejdet i din virksomhed yderligere.

Forudsætninger

Det forudsættes, at du har konkrete erfaringer med kravhåndtering, og eventuel har deltaget i ”kravhåndtering med use cases” kurset eller tilsvarende.

Form

Kurset veksler mellem oplæg, erfaringsudveksling og øvelser.

Indhold

Kursets indhold tilpasses ud fra deltagernes egne erfaringer og cases, og en skræddersyet agenda vil blive sendt ud inden kursusstart.

Kurset dækker følgende områder:

Varighed

2 dage

Tid og sted

Kurset afholdes i København. Næste dato for afholdelse kan du se på kursusoversigten.

Pris

Se Dansk IT’s hjemmeside her

Kontakt os på mail@agil-procesforbedring.dk for tilmelding eller yderligere information