Agil startpakke

Vores kurser afholdes af højt kvalificerede undervisere, og alle kurser kan tilpasses jeres særlige behov.

Formål

Står I overfor at skulle starte jeres første agile projekt? Så vil denne agile startpakke hjælpe jer godt i gang. På kurset ser vi på de mest anvendte agile udviklingsmetoder, deres fordele og faldgruber og vi ser på de teknikker og praktikker, de består af.

Vi sætter fokus på, hvordan agile principper, praktikker og værktøjer understøtter produktkvalitet og vi hjælper dig med at fortolke og koordinere opfattelserne af, hvad et agilt projekt er.

Mål og udbytte

Vi udforsker sammen de gode erfaringer, der er gjort med anvendelse af agile praktikker og du får et overblik over mulige fælder og forhindringer, så du bliver i stand til at træffe bæredygtige beslutninger om opstart af det første agile projekt i din organisation.

Efter kurset vil du have en god forståelse af din egen rolle, betingelser og handlemuligheder og du vil stå med en handlingsplan for, hvad du med fordel kan gå hjem og starte med at gøre for at fremme agilitet og gennemsigtighed i dit projekt.

Målgruppe

Ledere og projektdeltagere i det første agile projekt, der har interesse for at være med til at skabe gode rammer og betingelser for projektet.

Forudsætninger

Grundlæggende kendskab til og evt. erfaringer med projektarbejde.

Form

Kurset veksler mellem oplæg, øvelser og erfaringsudveksling

Indhold

Varighed

2 dage

Pris

DKK 8.700,- ekskl. moms og overnatning, inklusiv forplejning og kursusmateriale

Kontakt os på mail@agil-procesforbedring.dk for tilmelding eller yderligere information